Home Microsoft geautoriseerde technologie-expert (MCTS)

HTML-klembord Dit rapport geeft een volledig inzicht in het Microsoft MCTS-onderwijs en -accreditatie durante leidt chicken op voor p nieuwste wijzigingen op het gebied vehicle nieuwe Microsoft-engineering- durante werktrends. Home deze referentie te verdienen, kunt u aantonen dat u in staat curved om met succes een bepaalde Microsoft-engineering te implementeren, erop te bouwen, problemen op te lossen durante te debuggen, zoals een Windows-besturingssysteem, Microsoft Trade Sponsor, Microsoft SQL Equipment durante Microsoft Aesthetic Studio.

Niveau: Een aantal decennia ervaring met het implementeren, oplossen truck problemen durante het debuggen van een specifieke technologie Markt: IT-professional Form: Microsoft-certificering Overzicht: Delaware Microsoft Certified Design Expert (MCTS)-certificeringen bieden p inspiratie voor Microsoft-certificering. Deze certificeringen zijn gemaakt om uw vaardigheden op het gebied van p kenmerken durante functionaliteit van sleuteltechnologieën te valideren. U kunt uw kennisniveau weergeven in éédeborah enkele specifieke engineering, meerdere MCTS-certificeringen behalen om p breedte over verschillende goods te laten zien, of bouwen op delaware MCTS om een Skilled Line-referentie te genereren.MCTS-kandidaatprofiel MCTS-prospects zijn in staat om te implementeren, bouwen, probleemoplossing durante het debuggen van een bepaalde Microsoft-technologie.

Waarom gecertificeerd worden? Het behalen truck een Microsoft-certificering valideert uw gevestigde kennis en kennis bij het toepassen truck Microsoft-services en –bitdefender antivirus en -oplossingen. Microsoft-certificeringen zijn gemaakt om passend te zijn in delaware snel veranderende IT-markt vehicle vandaag durante helpen u bij het gebruik vehicle evoluerende technologieëd, het verfijnen van uw probleemoplossingsvaardigheden durante het vergroten vehicle uw werkplezier. Of u nu een nieuwkomer curved op het gebied vehicle executive, vehicle baan verandert of een ervaren IT-kwalificatie curved, het krijgen truck een licentie laat klanten, collega’s durante werkgevers zien dat u toegewijd curved aan het verbeteren van uw vaardigheden durante het aangaan vehicle grotere uitdagingen. Bovendien geeft certificering u het gebruik van unieke Microsoft Competent Qualified (MCP)-methoden durante -voordelen, waaronder opties om in touch te komen met een geweldig, wereldwijd systeem vehicle MCP’s.

In het jaar 2016 was delaware bezoekersverklaring Gates tegen uw beslissing om hun tegenstander Slack te kopen, als alternatief wil hij dat het bedrijf Skype voor Bedrijven improviseert. P eerste lancering van Microsoft Clubs voor mensen vond plaats in het jaar 2017, durante zeer new vond delaware stabiele discharge 1.2.00.4664 vehicle het object plaats this year in delaware maand februari. Aangezien we ons realiseren dat p meeste oefeningen voor bedrijfsfuncties worden uitgevoerd in p Office 365-ruimte, is Microsoft Teams een van p belangrijkste onderdelen ervan.

Aan de andere kant produceerde Slack zijn community-look in het seizoen 2013 door Stewart Butterfield. Onlangs heeft Slack in delaware maand januari truck dit seizoen een nieuw emblem geïntroduceerd durante er was duidelijk een groot verschil in mening onder netizens around het nieuwe merk, aangezien delaware meesten truck chicken het oude embleem leuk vonden in vergelijking achieved het gloednieuwe. Slack stelt p klanten in staat om alle nieuwste verbeteringen truck @slackapi te bekijken. Aanvankelijk, in het seizoen 2014, heeft Slack $ 43 miljoen aan financiering voor zijn activiteiten, om het in may 2016 af te ronden met additional financiering vehicle $ 200 miljoen. daarom zijn er veel chatprogramma’s beschikbaar, tegenwoordig verlopen personeelsgesprekken veel vlotter en georganiseerder met Troop Messenger. We hadden een groot aantal diepgaande onderzoeken uitgevoerd naar delaware bronnen vehicle onze concurrenten om u meer inzicht te geven in hun voor- en nadelen achieved uw eerdere websites around Slack Solutions, Head versus Slack, Ryver vergeleken achieved Slack.

Achieved .NET,Gast indienen Microsoft omarmt ook een perspectief, nu over hoe het web bedrijven efficiënter kan maken durante bedrijven aan consumenten kan leveren. P huidige enterprise-opstellingen moeten n-tier-architectuur hebben met gevarieerde programma’s en itemontwerpen die achieved elkaar communiceren. De applicaties vehicle vandaag moeten zo worden gemaakt dat die doeleinden op vrijwel elk program moeten worden uitgevoerd (zoals Wind